نام محصول:ارسلان عباسیان آلبوم هشتم

نام محصول : ارسلان عباسیان آلبوم هشتم
دسته : موسیقی
بازدید: 11 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 25783 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 1
دسته : موسیقی
بازدید: 11 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 25783 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 1
توضیحات کوتاه:
موسیقی ساز عاشیقی توسط شخصی به نام «عاشیق» اجرا میشود عاشیق در فرهنگ مردم آذربایجان در اغلب عرصههای اجتماعی این سرزمین حضوری خلاقانه دارد او شاعر، آهنگساز، خواننده، نوازنده، هنرپیشه و داستانسراست هنرمندِ مردمی بودن بزرگترین ویژگی یک عاشیق آذربایجان است در این مقاله با پژوهش کیفی و به شیوه تحقیق ترکیبی (اسنادی، کتابخانهای و میدانی) به بررسی م
قیمت: 5,000 تومان | خرید و دانلود |
- موسیقی عاشیقی، اساس موسیقی عاشیقی آذربایجان شرقی بر تعدادی نغمه و آهنگ استوار است كه «هاوا» نامیده میشوند. حدود هشتاد هاوای مستقل در مجموعة موسیقی عاشیقی آذربایجان قابل شناسایی است. عاشیقها، نوازنده، خواننده و داستانگو هستند و بخشی از میراث خنیاگران ایران و آسیای مركزی و قفقاز را به ارث بردهاند. اسلاف عاشیقهای امروزی اوزان نامیده میشدند. از برخی روایتهای شفاهی و مكتوب میتوان فهمید كه تاریخ مدرن هنر عاشیقی از زمان شاه اسمعیل صفوی آغاز شده است. امروزه موسیقی عاشیقی در آذربایجان شرقی توسط آواز، ساز عاشیقی* (قوپوز)*، بالابان* و دایره* (قاوال) اجرا میشود. سنّت داستانگویی اساس كار عاشیقها بوده است كه امروزه در حال فراموش شدن است. داستانهای اجرا شده توسط عاشیقها همان داستانهای مألوف اقوام ترك زبان است مانند كور اوغلی، شاه اسمعیل، اصلی و كرم و... .
- مُقامات. بخش عمدهای از موسیقی آذربایجان شرقی را نوعی موسیقی تشكیل میدهد كه مُقامات نامیده میشود. مُقامات مجموعهای منظم و نسبتاً مدون از نغمهها، گوشهها و مقامهای مختلف است. نظام مُقامات در موسیقی آذربایجان شبیه به ردیف دستگاهی موسیقی ایران است و این دو دارای ریشههای واحدی هستند. به عبارت دقیقتر، مُقامات آذربایجان، روایت آذربایجانی از ردیف دستگاهی موسیقی ایران است. دستگاهها یا مُقامات اصلی موسیقی آذربایجان شامل ماهور، چهارگاه، شور، بیات شیراز، راست، همایون (شوشتر) و زابل سه گاه است. این مُقامات مانند ردیف دستگاهی موسیقی ایران، هم به صورت آوازی و هم سازی اجرا میشوند. این موسیقی با آواز، تار آذربایجانی،* كمانچه*و دایره* (قاوال) اجرا میشود. دایره در عرف این موسیقی توسط خواننده نواخته میشود. به غیر از موسیقی عاشیقی و مُقامات، نمونههای دیگری از موسیقی نیز در فرهنگ آذربایجان شرقی متداول است. لالاییها، نغمههای چوپانی كه با نی* نواخته میشوند، ترانهها، مرثیهها و آوازهای كار از این جمله است.
سازهای متداول در موسیقی آذربایجان شرقی شامل ساز عاشیقی* (قوپوز* ، چگور*)، تار آذربایجانی*، كمانچه*، بالابان*، نی*، نیلبك*، سرنا*، دایره* (قاوال)، دهل*، ناقارا*، قوشاناقارا، تخته (لاكوتی) و گارمون (نوعی آكاردئون) است.

قیمت: 5,000 تومان | خرید و دانلود |
برچسب ها :
ارسلان عباسیان آلبوم هشتم , ساز اذری , داستان و اواز , شعرو موسیقی , شهرستان اهر , اذربایجانشرقی , عاشق و معشوق , بودن یا نبودن , مساله این است